One day about you

Deze dag staat helemaal in het teken van jou. Door tijd te nemen voor jezelf zul je veel beter voelen wat er zich vanbinnen afspeelt. Waar liggen jouw kwaliteiten en waar mag aandacht en liefde naartoe?

Wanneer was de laatste keer dat je eens echt tijd voor jezelf nam?

Je even niks moest van jezelf. Een dag waarin jij je aandacht naar binnen laat keren, waar je rust vindt en verstilling om te kijken wat er allemaal omhoog komt. Waar zitten je blokkades en waar liggen je krachten?

Het programma

Door de weeks zullen de dagen van 11:00 tot 17:00 zijn en in het weekend van 10:00 tot 16:00

Je komt aan met de Texelse boot op ’t Horntje en daarvandaan ga je met de Texelhopper naar de locatie waar ik je opwacht. Deze dag start met een wandeling. Het voordeel van de wandeling is dat je al kennis kunt maken met de heerlijke buitenlucht op Texel en je (vaak) echt even uit kunt waaien. Bewegen is heel goed voor je en in combinatie met de buitenlucht voelt het al als een heerlijke reiniging en een goede start van deze dag. Er is tijdens deze wandeling gelijk ruimte om kennis met elkaar te maken maar er zal ook een deel van de wandeling in stilte plaats vinden. Je keert hierdoor al meer naar binnen en gaat meer naar je gevoel.

We gaan samen naar de locatie waar we ons  klaar maken voor de yoga. We gaan uit ons hoofd en in ons lijf. Deze les is heel goed te volgen voor iedereen en zal rustig en ontspannend zijn na de wandeling. We kijken waar je behoefte en ervaring ligt, dus maak je geen zorgen als je nog nooit yoga hebt gedaan. Na de yoga zullen we samen veganistisch en glutenvrij lunchen.

Na de lunch gaan we samen een visualisatie doen en daarna zullen we middels journaling kijken wat er eventueel omhoog komt en waar we aandacht aan mogen schenken.

Als er behoefte aan is kan er eventueel een reikibehandeling plaatsvinden.

Om 16:00 of 17:00 zul je terug zijn bij de boot en kun je je weg terug naar huis beginnen.

Op deze dag zul je je telefoon nauwelijks tot niet gebruiken. We zijn samen bezig om bij je gevoel te komen en deze dag staat in het teken van jou. Een telefoon is meestal erg gericht op de buitenwereld. Het voelt misschien onwennig in het begin, maar je zult al snel merken hoe rustgevend dit is.

Wat mag je deze dag meenemen

  • Goede beschermende en warme kleding voor tijdens de wandeling. *
  • Fijn zittende kleding voor de Yoga
  • Comfortabele kleding voor de rest van de dag
  • Koffie/ thee, wat lekkers en een lunch zijn inbegrepen bij deze dag. Mocht je behoefte hebben aan meer eten en of drinken tijdens de wandeling dan is het handig om zelf ook wat mee te nemen!
  • Eventueel een boek of tijdschrift voor je reis naar Texel en als er een relaxmoment is in de dag.

* In principe gaat de wandeling altijd door, alleen bij heel slecht weer zoals onweer zullen we de wandeling overslaan en direct naar de locatie gaan. Mocht er dan later op de dag nog beter weer komen dan zullen we kijken of we nog gaan wandelen.